Ondergrondse infrastructuur

Energie, Projecten & Ontwikkeling Ingenieursbureau, met een ruime kennis en ervaring met kabels en leidingen, ondergrondse infrastructuur.

De ondergrondse infrastructuur is ons werk domein. Energie, gas en telecommunicatie zijn onze expertisegebieden. We ontwerpen technische kabel- en leidingnetwerken voor distributie en transport, en verzorgen de begeleiding bij het aanleggen, verleggen of verwijderen van kabels en leidingen.

De kabel- en leidingbranche kent voor ons geen geheimen. Onze ingenieurs ontzorgen onze klanten, op alle vlakken en in alle fasen.

Allround als we zijn, maken we graag het verschil. Hierbij komen onze technische kennis, ervaring, systeem engineering en D&C, UAV-GC contracten juridische kennis altijd van pas, of het nu gaat om kleine of grote infrastructurele projecten.

Kabels en leidingen zijn onze passie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met U mee te denken, zelfs een totale verantwoordelijkheid nemen als een turn-key traject. Die beste oplossingen zullen en moeten er komen.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een tracé, het beheren van een netwerk, projectmanagement, een omgevingsscan, contractvorming of ondersteuning bij complexe bestuurlijke belangenafwegingen.

Onze klantenkring bestaat uit netbeheerders, gemeenten, (semi) overheid, rail- tram- metro- vervoersbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars. Wat we doen en mogelijk wat we voor U kunnen betekenen volgende op een rij gezet.